Waarom dit weblog?

Question mark

Ik ben dit weblog gestart om de kennis die ik bezit en onderwerpen die mij interesseren te delen met diegene die hier zijn voordeel mee kan doen. Ik ben hiermee gestart in mijn tijd als innovatieadviseur bij Syntens.

Ik schrijf dit blog op persoonlijke titel en het vertegenwoordigt mijn eigen visie, inzicht en mening. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan dit blog. Waar mogelijk probeer ik met de juiste bronvermelding te werken.

Uiteraard hoor of lees ik graag reacties van u. Mocht u ergens op willen reageren omdat het u aanspreekt of u het bijvoorbeeld niets eens bent met het artikel, of als de informatie u verder heeft geholpen, schroom dan niet en plaats een reactie, want ik schrijf vooral voor u en een beetje voor mij zelf uiteraard.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het feit of ik of één van mijn collega’s iets voor u kan betekenen, dan kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-22270061 of u kunt het algemene nummer van TriMM bellen op 053-4800480. Met innovatieve groet

Michiel Verheij

Eén reactie

 1. Hai Michiel,

  Ik heb net met veel interesse een aantal artikelen op je weblog gelezen. Mijn complimenten.

  Ik zou het leuk vinden om links uit te wisselen. Ik kan jouw weblog dan noemen op mijn weblog (www.marcobouman.typepad.com) en andersom.

  Laat me even weten wat je van mijn suggestie vind.

  Hartelijke groet,
  Marco Bouman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: