Health Valley afslag Achterhoek

Het Health Valley netwerk strekt zich steeds verder uit in Oost Nederland. Ook in de Achterhoek is er veel beweging rondom het thema van Health Valley, innovatie in de gezondheidszorg. Tijd dus om ook in deze regio een bijeenkomst te organiseren. Tijdens de bijeenkomst staan de vragen van de zorginstellingen centraal en wordt de maakindustrie aangesproken om mee te werken aan concrete oplossingen. De bijeenkomst is een co-productie van de Stichting Health Valley en het ACT.

Wanneer? 11 juni 2012 15.00-18.30 uur
Waar? Radstake, Heelweg

Welke kansen zijn er voor ondernemers?


De middag start met bijdragen van onder andere Maarten van Rixtel, Raad van Bestuur Sensire en Geert Huisman, Bestuursvoorzitter Slingeland Ziekenhuis. Tijdens de aansluitende parallelle sessies worden kansen benoemd voor toepassingen die ondernemers actief op kunnen pakken om bij te dragen aan oplossingen voor de gezondheidszorg.

Op zoek naar Achterhoekse bedrijven


Voor deze bijeenkomst zijn we op zoek naar deelnemers die een actieve bijdrage willen leveren aan oplossingen rondom actuele zorggerelateerde thema’s in de Achterhoek. Meer informatie en direct aanmelden op de website van Health Valley.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: