liveWIRE

LiveWIRE helpt technisch innovatieve ondernemers met de ontwikkeling van hun bedrijf. Met persoonlijke begeleiding en een professioneel netwerk, wil LiveWIRE de weerbaarheid en de kans op succes van ondernemers vergroten.

Wat is liveWIRE


Sinds begin dit jaar ben ik als Syntens innovatieadviseur actief voor het programma liveWIRE voor de regio Gelderland en Overijssel. LiveWIRE biedt een professioneel netwerk en persoonlijke begeleiding door experts. Ondernemers krijgen toegang tot expert masterclasses en ondersteuning bij het beantwoorden van vraagstukken op het vlak van strategie, personeel en marketing. LiveWIRE helpt innovatieve ondernemers een flinke stap verder.

Welke ondernemers komen in aanmerking voor liveWIRE


LiveWIRE is exclusief voor innovatieve technische ondernemers. Ondernemers die innovatieve producten, processen of diensten ontwikkelen, realiseren en vermarkten. Technisch innovatieve ondernemers die deel kunnen nemen aan LiveWIRE zijn ondernemingen die niet ouder zijn dan vijf jaar. Ze commercialiseren producten, processen of diensten, die ze op basis van eigen technische vindingen of door een nieuwe combinatie van bestaande technologieën hebben ontwikkeld. Al ruim 2500 technostarters gingen je in de afgelopen 12 jaar voor in het LiveWIRE programma.

Meer informatie over liveWIRE


Voor meer informatie over liveWIRE kun je kijken op www.livewire.nl of je kunt direct contact met mij opnemen.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: