Gelre FM: Interview met Tom Salemink van Achterhoek Werkt en Marco Willemsen van Frontis

Afgelopen dinsdagavond heb ik voor Gelre FM gesproken met Tom Salemink de ondernemer achter Adigo en Achterhoek Werkt. De tweede ondernemer waar ik mee gesproken heb is Marco Willemsen, één van de directeuren van Frontis en Progris.

Adigo en Achterhoek WerktTom Salemink heeft is zijn studie Small Business & Retail management begonnen met het schrijven van businessplannen voor bedrijven en vanuit deze rol het vak van bemiddeling van personeel ingerold. In 2009 is hij gestart met Adigo dat zich richt op het bemiddelen van young professionals in de Achterhoek. Sinds een maand of 4 is Tom bezig met Achterhoek Werkt. Dit is een platform waarop Achterhoekse bedrijven zich in eerste instantie kunnen presenteren en indien gewenst kunnen bedrijven tegen betaling ook vacatures plaatsen. Dit sluit goed aan bij de noodzaak dat bedrijven beter zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Mooi om te zien toen ik Tom naar zijn beeld van innovatie vroeg, dat dit voor hem vooral een (continue) proces is dat iets op kan leveren. Het gaat voor hem Het interview met Tom Salemink is hier te beluisteren.

Frontis en ProgrisMarco Willemsen vormt samen met Patrick Jansen de directie van Frontis en Progris. Frontis uit Varsseveld is één van de grotere internetbureaus uit de Achterhoek dat design, techniek en marketing onder één dak heeft. Naast een internetbureau hebben ze een programmeerbedrijf, genaamd Progris dat zich vooral richt op koppelingen tussen systemen, (mobiele) applicaties en webapplicaties. Met Frontis en Progris samen werken ze met 24 mensen. Voor Marco heeft innovatie voor een belangrijk deel te maken met visie, durf en continue kennisontwikkeling en Marco is van mening dat volhardendheid een belangrijk is aspect is om je doel te realiseren. Het interview met Marco Willemsen kun je hier vinden.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: