Trendtour India voor innovatieve ondernemers uit de agrifoodsector

Syntens Trendtour India voor innovatieve agrifood ondernemers / mbk
Bent u een ondernemer met ambitie om echt ‘goede zaken’ te doen? Betekent ‘gezonde groei’ voor u zowel winst voor economie als milieu? En zoekt u inspirerende businesscases om dat te realiseren? Ga dan van 6 t/m 12 november met een groep ondernemers uit de agrifoodsector mee naar India.

Duurzaamheid door een Indiase Bril
Met het thema ‘Duurzame Groei’ levert de trendtour India u de basis voor innovaties in uw onderneming. Bezoek de metropool Mumbai, maak kennis met regionale ondernemers in Bangalore en bekijk duurzaamheid vanuit een vernieuwend perspectief. U gaat met een eigen vraagstuk op het gebied van duurzaamheid aan de slag, met een dagdeel in een van de grootste sloppenwijken ter wereld als confronterende broedplaats voor vernieuwend denken.

Syntens en innovatie
De trendtour is éen van de vele activiteiten van Syntens die in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie wordt uitgevoerd. Met als doel om de economie in Nederland te laten groeien door het versterken van innovatie in het midden- en kleinbedrijf.
Wat een trendtour de deelnemers concreet oplevert leest u op www.syntens.nl/trendtour. Op deze website vindt u bovendien alle informatie over de reis, de promo en uw mogelijk toekomstige reisgenoten. Er is plaats voor 20 ondernemers uit de keten van de agrifood sector. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 september 2011. Benieuwd naar wat eerdere trendtours ondernemers hebben opgeleverd klik op deze link?

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: