Innovatieve ondernemers live on air!


DJ Verheij behind the wheels of steel. Dit is niet helemaal het geval, maar ik ga wel een rol op mij nemen als interviewer van innovatieve Achterhoekse ondernemers in een nieuwsprogramma van Gelre FM dat maandag ’s avonds om 19.15 uitgezonden wordt. 16 mei wordt de eerste keer dat ik acte de presence ga geven.

Innovatie in de Achterhoek
De Achterhoek kent vele innovatieve bedrijven en ondernemers met lef en doorzettingsvermogen. Het is mijn persoonlijke ambitie om deze bedrijven voor het voetlicht te brengen zodat meer mensen kennis maken met deze innovatieve bedrijven uit deze prachtige regio. Een aantal van hen vertelt de komende tijd over hun ervaringen bij Gelre FM. Op maandag 16 mei om 19.15 uur is het ondernemer Jurgen Rutgers van Besite uit Aalten die het spits afbijt. In het programma ‘Gelre FM Info’ geeft hij antwoord op vragen waarom hij innoveert en hoe hij dat aanpakt. Ook laat hij de luisteraars weten waar hij de kennis vandaan haalt en sluit af met een aantal innovatietips.

Bij Besite uit Aalten werken 10 mensen. Onder de bezielende leiding van de drie eigenaren, Jurgen Rutgers, Bram Koelman en Richard Hinkamp houdt Besite zich bezig met webdesign, webmarketing en webapplicaties. Ook worden er innovatieve ICT-producten voor de evenementen- en vervoersbranche ontwikkeld. In het nieuws- en actualiteitenprogramma dat Gelre FM van zondag tot en met donderdag van 19.00 tot 20.00 uur uitzendt, vertelt Rutgers, als eerste op 16 mei, enthousiast over zijn bedrijf en de manier waarop hij innoveert.

Sneller en succesvoller

Elke maandagavond vertelt een ondernemer uit de Achterhoek over vernieuwingen. En het zal blijken dat innoverende bedrijven over het algemeen sneller groeien en succesvoller zijn op de markt, omdat ze nieuwe kennis beter benutten, nieuwe technologieën eerder toepassen en vernieuwingen sneller doorvoeren. Neem het interview op 23 mei met directeur Henno Haaring van de Dorset Group uit Aalten. Dit nationaal en internationaal opererende bedrijf is opgericht in 1985 en er zijn 85 medewerkers actief. Zij produceren en ontwikkelen een grote verscheidenheid aan technische producten waaronder droogsystemen en luchtwassers.

Gelre FM
Gelre FM is een samenwerkingsverband tussen drie omroepen. De programma’s zijn te beluisteren in de gehele Achterhoek via de ether en via de kabel. De gesprekken met ondernemers zijn ook via social media en internet te beluisteren, via de sites van Gelre FM en Syntens. Kijk voor de frequentie bij u in de buurt op www.gelre.fm.

Advertisements

Eén reactie

  1. Goed Michiel !!, wellicht kun je een keer aandacht schenken voor het CO2 neutraal bouwen met produkten uit het oosten van Nederland. Bouwen met STRO en LEEM. Nu reeds is de nieuw gebouwde B&B te Gaanderen geopend en hebben de eerste gasten kunnen genieten om te overnachten in een “huis”, gebouwd in STRO en LEEM.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: