Heeft u het lekkerste product van Nederland?

Doe dan mee aan ‘de smaak van NL’ en win de Smaakvol2010!

Het lekkerste product van eigen bodem
Syntens organiseert, in samenwerking met de Taskforce Multifunctionele Landbouw en Foodlog.nl, een landelijke wedstrijd voor ondernemers met een lekker product van eigen bodem. Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de Smaakvol-erkenning uitgereikt, dit jaar onder het thema ‘de smaak van NL’.

Jury en publiek
Niet alleen de smaakjury zal zich uitspreken, ook de Nederlandse consument krijgt op diverse plaatsen in het land de gelegenheid de smaaktoppers te proeven en mee te doen aan een landelijke smaakdebat. De lekkerste producten zullen uiteindelijk op 30 november in Den Bosch, de Hoofdstad van de Smaak 2010, om de ultieme smaakerkenning strijden. Met uiteindelijk twee winnaars: de Smaakvol2010, dé erkenning van professionals voor het lekkerste product van Nederland en de publieksprijs voor de landelijke publieksfavoriet.

Smaakvol komt naar u toe
Voorafgaand aan deze finale in november worden regionale voorrondes georganiseerd. Deze vinden plaats op op 30 september in Amsterdam, 4 oktober in Zwolle en op 5 oktober in Veghel. De smaakjury, die bestaat uit een aantal smaakspecialisten, waaronder Janneke Vreugdenhil (culinair journalist van het NRC), Felix Wilbrink, (culinair journalist van de Telegraaf) en Dick Veerman (foodkenner en initiatiefnemer van foodlog.nl), toetst de producten op smaak en presentatie. De smaakjury nomineert vervolgens per regio zes producten die doorgaan naar de publieke smaaktest en de masterclasses.

Meer informatie vindt u in de folder in de bijlage en op onze website www.syntens.nl/desmaakvanNL. Aanmelden voor de regionale voorronde kan tot 24 september 2010.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: