Bijeenkomst Financiën voor ondernemers in de Achterhoek

Bijeenkomst Financiën voor ondernemers in de Achterhoek
In ‘recordtempo’ een overzicht van financiële kansen, subsidies en stimuleringsmaatregelen

DOETINCHEM – In het kader van het project ’Bedrijven in crisistijd… startpunt voor een nieuwe toekomst’ wordt op 16 september bij Stolwijk Kelderman in Doetinchem een bijeenkomst georganiseerd waarbij financiën centraal staan. Het is een wervelend evenement van 16.00 tot 19.00 uur waar ondernemers en financiers elkaar ontmoeten.

In een marathon van telkens een kwartier laten zeven financiële organisaties ondernemers zien wat ze voor hen kunnen betekenen. Deelnemers komen zo snel veel te weten over de financiële mogelijkheden. Tevens is er gelegenheid genoeg om vragen te stellen aan de diverse adviseurs.

Deelname is kosteloos
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan bij Josien Schonhoven, jsc@syntens.nl of op 088 – 444 0 118. Het kantoor van Stolwijk Kelderman accountants fiscalisten is gevestigd aan de Terborgseweg 25 in Doetinchem. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Nieuwe kansen voor Achterhoek
Het Achterhoeks Centrum voor Technologie voert samen met Syntens, Oost NV, Regionale Organisatie Zelfstandigen en het Mobiliteitscentrum Achterhoek het project ’Bedrijven in crisistijd… startpunt voor een nieuwe toekomst’ uit. Het is er voor Achterhoekse bedrijven die in zwaar weer zijn gekomen en/of bedrijven die meer of minder concrete ideeën voor innovatie hebben. Er worden workshops aangeboden die bol staan van innovatie en er staat een team van deskundigen klaar die voor de ondernemers in de Achterhoek alles op alles zetten. Meer informatie over dit project is te vinden op http://www.seo-achterhoek.nl/bedrijvenincrisistijd.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: