Inspiratiecongres Nieuwe Producten Bedenken 2010

Afbeelding Inspiratiecongres 2010

De behoefte aan innovatie is actueler dan ooit. Maar ‘hoe doe je dit effectief’? Op het inspiratiecongres Nieuwe Producten Bedenken 10 krijg je concrete antwoorden van innovators uit de praktijk. Het vindt plaats op 21 september 2010 van 12.30 uur – 21.00 uur in de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Innovatieauteur Gijs van Wulfen, initiatiefnemer van nieuweproductenbedenken.nl, leidt het congres. Directeuren, innovators, marketeers, business developers, brainstormers, designers, innovatiedocenten, marktonderzoekers en productontwikkelaars uit Nederland en Vlaanderen ontmoeten elkaar daar.

MKB

MKB ondernemers worden niet specifiek genoemd in de vooraankondiging, maar uit eigen ervaring weet ik dat het congres zeker ook voor deze doelgroep interessant kan zijn. Ik merk zelf dat ik met het bezoek aan een beurs of event vaak weer maanden vooruit kan inzake inspiratie en interessante contacten. Vorig jaar ben ik ook aanwezig geweest bij het congres en is mij dit goed bevallen.

Inspirerend en praktisch

  • De ideeën liggen gewoon op straat door Richard Stomp: Nederlands eerste straatjutter
  • Biomimicry: Innovation inspired by Nature door Gauthier Chapelle, director Biomimicry Europe
  • Twee praktijkcases nieuwe producten bedenken met de VOORT innovatiemethode
  • Vijf praktische HOE innovatieworkshops
  • De ontwikkeling van SWINXS, de eerste buitenspeelcomputer door Govert de VriesInspiratie komt niet altijd bij jou langs

Als innovatieadviseur spreek ik dagelijks met MKB-ers en tijd en het gebrek tijd en inspiratie zijn onderwerpen die regelmatig de revue passeren. Ik zeg dan vaak dat het niet gaat om tijd maar om prioriteit. Als je tijd wilt vrijmaken dan kun je tijd vrijmaken. Dit geldt uiteraard ook voor mij als innovatieadviseur. Het is goed om van tijd tot tijd te laten inspireren en een congres, bijeenkomst, seminar of een goed gesprek is hier de uitgelezen mogelijkheid voor.

Het is een congres vol inspiratie om zelf nieuwe ideeën op te doen. Je krijgt praktische tips van andere innovators (die trouwens zelf dagelijks ook worstelen met innovatie) en inzicht in de meeste recente ‘best practices’ van de VOORT innovatiemethode. De kosten bedragen € 399,- (exclusief BTW), inclusief een diner en twee actuele innovatieboeken.

Inspiratie komt niet altijd bij jou langs, maar je zult er zelf ook naar op zoek moeten gaan en je ogen en oren open houden.

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op: www.nieuweproductenbedenken.nl/innovatiecongres

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: