Digikring bijeenkomst 16 juni: Investeren in Groei

Hierbij nodigen wij u van harte uit op 16 juni deel te nemen aan de bijeenkomst van Digikring Oost-Nederland.

Thema van de bijeenkomst: Investeren in Groei

We gaan in op de de verschillende aspecten waar ondernemingen mee te maken krijgen als ze investeren in groei. Denk aan groeien als ondernemer, groeien als mens, investeren in personeel, maar bijvoorbeeld ook financiële aspecten die samenhangen met groei. Welke uitgangspunten gelden? Waar moet je op letten? Hoe hou je het praktisch? Deze en andere vragen zullen aan bod komen deze middag.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Inter Visual Systems uit Duiven. Inter Visual Systems biedt totaaloplossingen op het gebied van professionele visualisatiesystemen. Gastheer die dag is Maurice Magis, marketingmanager bij Inter Visual Systems. Het bedrijf is gevestigd aan de Ratio 1, 6921 RW in Duiven. Meer informatie is te vinden op www.inter.nl.

Programma

16:00 ontvangst en koffie
16:15 start themasessie
18:00 netwerkgelegenheid met soep en broodjes
19:00 afsluiting

Nieuwe leden en introducé’s ook welkom

DigiKring is een initiatief van en voor ondernemers. Als bestuur zetten we onze schouders eronder om de DigiKring tot een succes te maken in Oost Nederland, maar we kunnen dit niet zonder uw hulp. Als u collega ondernemers kent die actief zijn in de ICT-Internet-Nieuwe media branche, die het leuk vinden om kennis en kennissen uit te wisselen en die gevestigd zijn in het Oosten van het land, schroom dan niet en wijs hen op de DigiKring. Introducees kunnen kosteloos een Digikring bijeenkomst bijwonen.

We willen een platform zijn waarin ondernemers elkaar ontmoeten, samenwerking faciliteren en waarmee we kunnen laten zien dat Oost-Nederland prachtige bedrijven heeft in de branche waarin we met zijn allen actief zijn.

Voor meer informatie overige vorige bijeenkomsten en een overzicht van bijvoorbeeld de ledenlijst kunt u kijken op www.digi-kring.nl

Met vriendelijke groet,
Bestuur DigiKring Oost Nederland

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: