Mini-trendtours ‘PUUR Ontdekken’ voor ondernemers met passie voor authentiek

Syntens trendkalender 2010, 12 foodtrends en 2010

Zoekt u inspiratie voor nieuwe voedingsconcepten met karakter en wilt u zich één dag laten verrassen door authentieke verhalen en belevenissen?
Ga dan met 20 collega-ondernemers mee op ontdekkingstocht naar eerlijk en echt eten in Nederland. Elke maand organiseert Syntens een mini-trendtour ‘PUUR Ontdekken’ in een van de twaalf provincies. U reist een volledig verzorgde dag naar verrassende regionale locaties en kunt met al uw zintuigen proeven van pure en authentieke voorbeelden van Nederlandse bodem

Want ‘lekker’ is soms verrassend dichtbij…!
Op 28 januari 2010 vond de eerste mini-trendtour plaats in Overijssel en 25 februari vond de tweede mini-trendtour plaats in Limburg. U kunt de belevenissen van die dagen nalezen door op de volgende links te klikken:
Verslag mini-trendtour Overijssel
Verslag mini-trendtour Limburg

Fryslân Boppe
Op 18 maart 2010 vindt de mini-trendtour plaats in Friesland. Met de mini-trendtour richten wij ons op ondernemers uit de food en agri branche, maar daarnaast ook uit sectoren die gelieerd zijn aan deze branches zoals bijvoorbeeld ontwerpers voor de food industrie en machinebouwers die leveren aan deze sectoren. Wij hebben ook voor Friesland weer een zeer aansprekend programma samengesteld net als de vorige edities en hopen u te mogen verwelkomen tijdens onze tour. Bent u die ondernemer die op zoek is naar inspirerende voorbeelden, aansprekende ondernemers en heerlijke producten, schroom dan niet en meldt u aan. We hebben slechts plaats voor 20 ondernemers, dus meld u snel aan via deze link: http://www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2338584.aspx.

Mijn eigen ervaring
Ik ben zelf een van de organisatoren geweest van de mini-trendtour Overijssel en heb tijdens deze dag genoten van de energie en enthousiasme die zichtbaar waren bij de ondernemers, die samen met Syntens op stap waren. Ik kan deze dag echt aanbevelen want je doet inspiratie op, je bent een dag helemaal verlost van de dagelijkse rompslomp en daarnaast doe je tijdens deze dag veel interessante netwerkcontacten op. Ik zou zeggen gun u zelf deze prachtige ervaring.

Kijk voor alle data en informatie op http://www.syntens.nl/minitrendtour.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: