Samenwerking

Handdruk staat symbool voor samenwerking
Waarom is het met sommige mensen en bedrijven prettig samenwerken en waarom is dit totaal niet het geval bij andere? Waarom samenwerken? Hoe weet ik met wie ik moet samenwerken? Hoe moet ik succesvol samenwerken. Deze vragen staan onder andere centraal bij de volgende bijeenkomst van de DigiKring. Tijdens deze bijeenkomst willen we ingaan hoe jij zelf kunt komen tot (strategische) samenwerking en wat hierbij de sleutels tot succes zijn.

Samenwerking in het Oosten
De DigiKring Oost Nederland wil ICT, nieuwe media en internet bedrijven bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen, te versterken en kennis te delen op het gebied van o.a. Nieuwe Media ontwikkelingen. De DigiKring Oost Nederland is een ontmoetingsplaats voor ICT bedrijven die gevestigd zijn in de regio Oost Nederland. We hebben met opzet gekozen voor de omschrijving: “Oost Nederland”, zodat ondernemers uit zowel Gelderland als Overijssel zich bij ons aan kunnen sluiten. DigiKring Oost Nederland wil een platform zijn  waarin specialisten uit het veld van internet, ICT en nieuwe media elkaar kunnen vinden, inspireren en kennis(sen) en ervaring(en) kunnen delen.

Actief met samenwerking aan de slag
Mocht jij geïnteresseerd zijn om actief met het thema Samenwerking aan de slag te gaan, meld je dan aan via de website zodat we ook weten wie er komen.

Zeg het voort
Weet je nog iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Laat hem of haar zich dan ook aanmelden om een keer kosteloos mee te kijken of de DigiKring ook iets voor hen is.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: