We have got em, de cup met de grote oren

Gisterenochtend wandelde ik het Syntens kantoor in Arnhem binnen en zag daar een enorme beker staan. Bij het lezen van de bijgevoegde bleek dat wij als Syntens Arnhem bedankt werden voor alles dat wij voor het bedrijf Webdesigning hebben betekend.

Beker 1

Impact
Als Syntens adviseur ben je in veel gevallen nauw betrokken bij jouw klanten en dit zorgt vaak voor een goed contact en veelal een echte vertrouwensband. Wij proberen echt impact te hebben voor onze klanten. Voor onze opdrachtgevers is het van belang om inzicht te krijgen wat we dagelijks doen. Syntens wordt voor een deel beoordeeld hoeveel MKB bedrijven wij bereiken en daarnaast wordt er gemeten of ons advies of bijvoorbeeld workshop effect heeft geresulteerd. Dit wordt gedaan door middel van digitale onderzoeken zoals een effectmeting of een kortere variant in de vorm van een klanttevredenheidsonderzoek.

Werkelijkheid versus papier
Voor ons als adviseur zit er groot verschil in het gevoel wat wij hebben bij onze klantrelatie en de wijze hoe dit toch op een bepaalde gemeten moet worden voor onze opdrachtgevers. Je krijgt van klanten direct te horen dat je goed werk doet en soms ook niet uiteraard. Het is uiteraard goed dat onze actviteiten gemeten worden, maar er zit voor mijn gevoel soms zo een groot verschil tussen wat je ervaart in een klantrelatie die voor de klant en Syntens goede resultaten oplevert en de gegevens, die uit een rapportage van klantonderzoek naar voren komt.

Beker 2

Bedankt
Dan zie je gisteren zo een enorme beker als dank en dat heb ik nog niet eerder meegemaakt en dat voelt wel erg goed. Dan zou ik graag dat zelfde gevoel door willen geven aan onze opdrachtgevers en hen laten ervaren, laten voelen wat in dit geval Wouter Hoge van Webdesigning ons laat ervaren. Wouter, hartstikke bedankt en je hebt geen idee hoeveel goed ons dit doet, adviseurs, maar ook ondersteuning en iedereen die hier bij Syntens Arnhem samenwerkt om goed werk te doen voor onze klanten en Syntens. Hier kunnen wij weer een tijdje op teren.

Advertisements

Eén reactie

  1. Graag gedaan! Jullie hebben hem verdiend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: