Smaakvol 2009, de laatste ronde

Van Messeklever, Stroese Dame tot Kletzenbrood en van fruitboter, koudgeperste koolzaadolie tot ijs met een pure smaak…

Smaakvol 2009, voor authentieke en innovatie foodondernemers
Smaakvol 2009, een wedstrijd waarvan de winnaar de titel het smaakvolste authentieke voedingproduct van Nederland mag dragen, gaat de laatste ronde in. Bekijk de verschillende filmpjes en stem op uw favoriet. Slechts zes innovatieve foodondernemers krijgen de kans om hun product te bereiden op vrijdag 25 september in Librije’s Atelier met de koks van de Librije. Chefkok Jonnie Boer beoordeelt de eindresultaten. Hij reikt persoonlijk De Smaakvol2009 uit, de erkenning voor het beste authentieke voedingsproduct van Nederlandse bodem.

Colzaco
Met enige trots mag ik melden dat ook een klant van mij tot in de laatste ronde is doorgedrongen en dat is Antoon Kleverkamp van Colzaco uit Schalkhaar met het product Brassica, koudgeperste koolzaadolie. Klik op de volgende link voor het filmpje van Colzaco Smaakvol 2009: Koudgeperste Koolzaadolie from Syntens on Vimeo.

De overige finalisten zijn:
Pepijn Ornstein van Grunschnabel Ice Laboratories uit Alkmaar
Rona Uitentuis van Uitentuis Kaasmakerij uit Middenbeemster
Vianny Vliegen van Vianny’s uit Simpelveld met ambachtelijke fruitboters
Edwin Klaasen van Desem enzo uit Waalwijk
Magda Scholte van Geitenboerderij de Groote Stroe uit Stroe

Welk product vindt u het smaakvolst? Bekijk de filmpjes en stem!

Download de flyer over Smaakvol2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: