Enterprise Europe Network op de Anuga

Van 10 tot 14 oktober 2009 vindt in Keulen opnieuw de twee-jaarlijkse ANUGA plaats, één van de toonaangevende internationale foodbeurzen, zie www.anuga.com.  Door de vele bezoekers én standhouders van uit de hele wereld, the-place-to-be om interessante collega’s uit de food branche te ontmoeten.

Speld in de hooiberg

Het is lastig om in zo’n menigte de juiste collega-ondernemers, samenwerkingspartners en leveranciers te vinden. Daarom helpt het Enterprise Europe Network ter plaatse het toeval een handje met een Matchmaking Event op 12 en 13 oktober. Als Nederlandse partners in het Enterprise Europe Network ondersteunen Syntens en SenterNovem (samen met een groot aantal partners uit heel Europa) dit Matchmaking Event.

Ook voor u interessant

U bent bij dezen van harte uitgenodigd om uw kans op nuttige ontmoetingen te vergroten door van deze gratis extra service gebruik te maken. Graag dus uw aandacht voor bijgaande flyer met de mogelijkheid om u online aan te melden! Voor actuele info en het meest recente deelnemersoverzicht, zie www.anuga.b2bmatchmaking.com

Meer weten?

Bel mijn collega innovatieadviseur Jan Willem Bot op 06 55 82 44 17 of e-mail naar janwillem.bot@syntens.nl en hij kan u alles vertellen over dit event.

Klik op de volgende link om de flyer te bekijken: Anuga Matchmaking Flyer

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: