Ondernemers aan het woord over Syntens in beeld

Wat doet Syntens nu? Waarvoor kan ik bij jullie terecht? Innovatieadviseur wat houdt dat nu in. Wat levert Syntens mij als MKB ondernemer nu op? Zie het bijgevoegde filmpje! Met dank aan mijn collega Leon van der Sande van wie ik via Yammer (interne Twitter variant) gehoord heb dat ze een heel leuk filmpje hebben gemaakt.

Trots

Met trots laat ik het eerste resultaat zien van de eerste video-opnames bij Syntens-ondernemers om daarmee ons werk en het effect van ons Syntens werk ZICHTBAAR te maken. Klik op de onderstaande link om het filmpje te bekijken.

Paladin studios from Syntens on Vimeo.

Kracht van video

Steeds meer organisaties publiceren video-boodschappen op hun website. Met video kun je complexe onderwerpen makkelijker uitleggen, emoties beter overbrengen en het is menselijk.

Met bovenstaande boodschap als onderdeel van een toekomstige reeks hebben adviseurs vanuit de twee creatieve teams uit de Randstad het initiatief genomen om het volgende te bereiken:

* Helder maken wat een ondernemer van Syntens kan verwachten
* Doorbreken van het Syntens-dilemma dat je niet kan claimen wat je bij een ander bedrijf hebt bereikt
* Een ondernemer kan als geen ander het beste zelf verwoorden wat het effect is van Syntens (“best bewaarde geheim van Nederland”, “geheim agent”)
* Ondernemers nemen het meeste aan van andere ondernemers. Dit vergroot voor Syntens de kwantiteit en kwaliteit van ons klantenbestand.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: