Wanna Play? NOP OP(E)N

Play

In alle sectoren van de creatieve industrie spelen games een steeds belangrijkere rol. Ontwerpers, architecten, productontwerpers, mediamakers, communicatie- en reclamemakers, illustratoren en animatoren experimenteren met de mogelijkheden die games en play hun discipline bieden. Naast de creatieve industrie bieden games ook zeer veel mogelijkheden voor bedrijven uit andere sectoren. Zie hiervoor een eerdere artikelen die ik geschreven heb: Serious Gaming, Game als marketinginstrument, Foodball.

Toekomst van gamedesign

Waar ligt de kracht van games, wat is hun nut? Wat houdt, in contexten als zorg, educatie of communicatie, het ontwerpen van games en het toepassen van games in? Wat is de maatschappelijke en sociale relevatie van games en wat kan de creatieve sector daarmee? Het Nijmeegs Ontwerp Platform verzorgt een avond over de toekomst van gamedesign, met veel spectaculaire voorbeelden en projecten van aanstormend talent.

Sprekers

Sprekers zijn Jeroen van Mastrigt Lector Art & Technology van de HKU en Kars Alfrink gamedesigner bij Leapfrog. Meer informatie is te vinden op www.nijmeegsontwerpplatform.nl/index.php/open en www.lux-nijmegen.nl/debat/archief/nop-op-e-n-play.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: