Power to Arnhem

Power tools
Medio vorig jaar waren we druk met het in goede banen leiden van de groei en dagelijkse gang van zaken. Inmiddels zijn bedrijven en overheid nog drukker met het beperken van de negatieve effecten van de huidige recessie. En dat voelt ongemakkelijk.

Nieuwe verbindingen en concrete afspraken

3 juni organiseren KvK, OKA, Gemeente Arnhem, Alliander NV, ARCADIS en Nuon Helianthos in Burgers’ Zoo Arnhem vanaf 7.30 uur een ontbijtsessie genaamd Power to Arnhem. Één van de doelen van de bijeenkomst is het leggen van verbindingen. Nieuwe verbindingen, om tegenwicht te bieden aan de negatieve verhalen, maar vooral ook om met elkaar concrete afspraken te maken voor nu en om versterkt uit deze periode te komen. De organiserende partijen spreken vooraf uit dat de afspraken die worden gemaakt zullen worden opgepakt. Hiermee willen de organiserende partijen samen met u bijdragen aan het herstel van het (consumenten)vertrouwen.

Voor wie

Met de bijeenkomst richten de organisatoren zich op het bedrijfsleven, de maatschappelijke- en onderwijsinstellingen, de gemeente en provincie zowel op ambtelijk als op bestuurlijk niveau.

Onderwerpen die op de agenda staan zijn:
• Energie en Milieutechnologie
• Mode en Vormgeving
• Dienstverlening
• Toerisme, inclusief de binnenstad
• Zorg en welzijn
• Aanpak recessie

Meer informatie

Wilt u meedenken, heeft u ideeën over wat we juist nu moeten doen? Heeft u een vraag aan anderen, of wilt u juist uw inzet aanbieden. Geef u dan op voor deze bijeenkomst. Meer informatie kunt u vinden op www.kvk.nl/powertoarnhem.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: