Syntens Trendtour Puur Ontdekken

Trendtour
Van 8 t/m 13 juni 2009 organiseert Syntens wederom een inspirerende trendtour voor ondernemers uit de food-agriketen en creatieve sector. Een vijfdaagse geheel verzorgde reis waarin het thema ‘puur en authentiek’ centraal staat.

Passie, puur en authentiek
Bent u een ondernemer met passie voor puur en authentiek eten? Zoekt u in deze economische zware tijd weer inspiratie voor nieuwe concepten met karakter en toegevoegde waarde? En durft u zich volledig te laten verrassen?

Ontdekkingstocht
Ga dan met 25 ondernemers met lef mee op ontdekkingstocht naar eerlijk en echt eten. Bezoek met Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, een internationale beurs, maak kennis met regionale ondernemers en beleef een mix van foodculturen. Van nuchter en puur tot magisch en betoverend.

Trendtour ‘Puur Ontdekken’ from Syntens on Vimeo.

Meer informatie en inschrijven
Meer informatie over de reis vindt u op www.syntens.nl/trendtour. Op deze website vindt u bovendien de meest actuele informatie en de namen van uw reisgenoten. Meld u snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijvingen – tot uiterlijk 1 mei 2009 – worden behandeld in volgorde van binnenkomst. We zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

de organisatoren van de Trendtour,
Raymond Witvoet, José van Gerven, Erik Koldewey en Einte Visser

Advertisements

Eén reactie

  1. […] zeer sterk naar voren en dat komt overeen met de belangrijkste conclusies die wij eerder uit de Syntens trendtour 2009 hebben […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: