Food Inspiratie 3

inspiration

Ik ben al weer toe aan Food Inspiratie nummer 3. Hierbij een aantal leuke, inspirerende en verfrissende websites die ik u zeker niet wil onthouden. Here we go!

FoodPairing
Deze website heeft to doel bezoekers te inspireren om nu eens voor een andere voedselcombinatie te gaan. Ook is het erg handig als u vergeten bent dat ene specifieke product vergeten bent te kopen en nu denkt dat u uw lievelingsgerecht niet meer kunt maken. Deze site is opgezet door Creax, waarvan u de website kunt vinden rechtsonder in mijn weblog onder nummer 7. Innovatie.

Cook and Chemist
Koken met kennis, moleculair, wetenschappelijk of chemisch koken; het is maar hoe je het noemt. Cook & Chemist combineert koken met natuur- en scheikundige kennis. Die aanpak levert fascinerende keukenexperimenten op. Bovendien leidt het tot beter en innovatiever koken. En… het is ontzettend leuk om te doen!

Khymos
Dit is een weblog dat zich bezighoudt met moleculaire gastronomie. Moleculaire gastronomie is een relatief nieuw vakgebied op het kruisvlak van chemie en gastronomie. Restaurant El Bullie in Barcelona is één van de bekendste ambassadeurs van de moleculaire gastronomie.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: