Partnerbijeenkomst IPT, BTC en Kennispark Twente

octrooi

Op 11 december 2008 organiseren het Innovatieplatform Twente, Kennispark Twente en Bedrijfstechnologisch Centrum Twente een gezamenlijke bijeenkomst over ‘Industriële eigendom’ voor hun projectleiders, partners en gerelateerde bedrijven. U bent daarbij van harte welkom tussen 14.00-19.00 uur in de Grolsch Veste, Colosseum 65, 7521 PP Enschede.

In samenwerking met het Octrooicentrum Nederland is een interessant en uitdagend programma samengesteld dat alle Twentse ondernemers zal aanspreken. Leek of gevorderde kan hier nieuwe en relevante kennis opdoen voor zijn/haar bedrijfsvoering.

Programma

Hoe bescherm ik software en ICT producten? Wat zijn de ontwikkelingen rond het “softwareoctrooi”?Lezing door Arnoud Engelfriet van ICTRecht, octrooigemachtigde en specialist op het gebied van bescherming en exploitatie van software en ICT producten.

Hoe kom ik tot een goede licentieovereenkomst? Hoe ontwikkel ik een octrooistrategie? Lezing door Lex van Wijk van PatStrat, octrooigemachtigde en specialist op het gebied van licentieovereenkomsten en strategieën op het gebied van de Industriële Eigendom.

Hoe regel ik een octrooi? Wat kost dat? Wat zijn de do’s en don’ts? lezing door Octrooicentrum Nederland

Productontwikkeling in samenwerkingsverband; wie bezit de industriële eigendomsrechten? lezing door Octrooicentrum Nederland

Naast het bijwonen van deze lezingen is er uitgebreid gelegenheid tot het stellen van vragen aan specialisten.

Locatie: de Grolsch Veste

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: