Inspiratietour Hong Kong voor creatief MKB van 8 t/m 13 december

hong-kong-haven-04_lr

Het gaat hotspot Hong Kong voor de wind. Als internationaal handelscentrum profiteert Hong Kong van een unieke ligging aan de Pearl River Delta, het grootste industriegebied in China. Producten die daar worden gemaakt, komen van de ontwerptafels in Hong Kong!

Van 8 tot 13 december staat Hong Kong in het teken van de internationale creatieve sector. De Business of Design Week is met 10.000 bezoekers en meer dan 100 sprekers het toonaangevende jaarlijkse event in Hong Kong. Het is de grootste designmanifestatie in Azië.

Inspiratie
Wilt u, als ondernemer, inspiratie opdoen? In het verleden stonden mensen als Frank Gehry, Tadao Ando, Philippe Starck, Ross Lovegrove, James Dyson en Sir Terence Conran op het hoofdpodium. Wilt u uw ontwerpen verkopen in Azië? China is met 1,2 miljard consumenten buitengewoon interessant. Wilt u samen met een boeiend gezelschap van ondernemers op reis en de markt verkennen en uw netwerk vergroten? Uw product presenteren met nog een aantal andere bedrijven uit de Stadsregio, de ‘Cool Region’? Arnhems creatief talent op de kaart zetten? Durft u over uw eigen grenzen heen te kijken en een vertaling te maken naar nieuwe producten en concepten?

Reis mee met Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, naar Hong Kong!
De Business of Design Week biedt een platform voor de uitwisseling van creatieve ideeën met toonaangevende sprekers en uitdagende en hedendaagse thema’s in de programmering. Omdat Nederland dit jaar ‘partnerland’ is, wordt Hong Kong ‘veroverd’ door tal van Nederlandse evenementen. U moet er geweest zijn!

Syntens
Syntens zorgt er, samen met de Kamer van koophandel voor Centraal Gelderland, de Stadregio ‘Cool Region’, de Gemeente Arnhem en de Provincie Gelderland, voor dat uw ondernemersgeest en zintuigen niets te kort komen! Er komt tijdens de Business of Design Week een onvoorstelbare hoeveelheid talent bij elkaar. Topsprekers van over de hele wereld vertellen u over duurzaam design, marketing, intellectueel eigendom en zakendoen. Ook creatieve meesters komen aan het woord. Er is een inspiratiebeurs met stands, het Holland Paviljoen, kleinere zalen met workshops en is het mogelijk om zakelijke contacten te leggen.

Open Minds
Onder het thema ‘Open Minds’ hebben brancheorganisaties voor design, mode en architectuur, waaronder de BNO, samen met het ministerie van Economische Zaken en het organisatiecomité van de Business of Design Week in Hong Kong een spraakmakend programma ontwikkeld om de Nederlandse vormgeving in China stevig onder de aandacht te brengen bij Chinese opdrachtgevers en andere vertegenwoordigers van de Chinese creatieve sector.

Begeleiding Syntens
Voorafgaand aan de inspiratietour bespreekt u met een adviseur van Syntens uw ambitie, uw ideeën en de kansen die u ziet. En na afloop bespreekt u met dezelfde adviseur de stappen die u wilt gaan zetten. Syntens begeleidt u bij het vertalen naar tastbare mogelijkheden!

Ook vanuit Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam organiseert Syntens de inspiratietour naar Hong Kong. De kans is groot dat u collega-ondernemers uit andere delen van Nederland treft! Deel met hen uw ervaringen.

Wat levert deelname aan dit uitdagende, aantrekkelijke en avontuurlijke programma u op?

  • Inzicht in trends en ontwikkelingen en verruiming van uw horizon
  • Inzicht in een heel andere cultuur
  • Inspiratie voor nieuwe producten en concepten
  • Een interessant netwerk van andere Arnhemse bedrijven uit de Cool Region
  • Nieuwe contacten met bedrijven en instellingen in China
  • Begeleiding van Syntens voor en na de inspiratietour

Wat kost uw deelname?
De kosten per deelnemer liggen tussen de € 2000,- en € 3000,-; voor de reis, zes overnachtingen, toegang tot evenementen en handouts.

Voor de begeleiding van Syntens wordt u natuurlijk niets in rekening gebracht. Syntens helpt ondernemers beter, eerder en sneller te innoveren. Daarbij gaat het om vernieuwing van product, dienst, markt, proces en/of bedrijfsvoering. Syntens werkt in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en daarom is onze dienstverlening kosteloos.

Wilt u deelnemen? Neem dan contact op met Chris Willemsen van Syntens. Hij is bereikbaar op 088 – 444 0 105 en via chw@syntens.nl.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: