Workshopreeks Slimmer Ondernemen

1e workshop op 4 november 2008: Slimmer Organiseren

Wie niet sterk is moet slim zijn. En wie innovatief ondernemer is, moet slimmer zijn!

Of je nu onderneemt in de nieuwe media, gaming, ICT, mode, marketing of design, vaak keren dezelfde vragen terug: hoe onderscheid ik mij in de markt, hoe haal ik slim nieuwe klanten binnen, hoe financier ik mijn project en… hoe stuur ik de projecten zodanig dat er uiteindelijk geld wordt verdiend. In alle sectoren zijn winstgevendheid en groei de uiteindelijke resultaten die ertoe doen.

Rondom deze vragen organiseert Syntens een reeks van acht workshops getiteld Slimmer Ondernemen. Met als doel: handvatten aanreiken om uw innovatievermogen te vergroten. De workshops vinden plaats op de eerste dinsdag van de maand. In de bijlage vindt u het overzicht. U kunt de workshops per stuk of als reeks volgen.

Dinsdagavond 4 november 2008 van 16.00 – 19.00 uur start Syntens met de eerste workshop van de reeks. Het thema is: Slimmer Organiseren

Hoe ga je als ondernemer om met de 1001 zaken die dagelijks op je afkomen? Wat doe je als ondernemer met ambitie om effectief je werk te organiseren? In deze workshop kijken we met elkaar naar slimme manieren om productiever je ondernemerstaken uit te voeren. Inschrijving voor vrijdag 31 oktober wordt tijdens de workshop beloond met het praktische boek ‘Elke dag je hoofd en je inbox leeg’ van Taco Oosterkamp, vaste columnist op de ondernemerssite van Microsoft en de Nederlandse goeroe op het gebied van het action-management systeem ‘Getting Things done’. Lees hier meer over de workshop van 4 november en hoe u zich kunt aanmelden….

Deze workshop vindt plaats in het kantoor van Syntens, Kronenburgsingel 525 te Arnhem (gebouw Kamer van Koophandel). Voor soep en broodjes wordt gezorgd.

Aanmelden voor deze of een van de andere workshops uit de reeks kan bij Josien Schonhoven, jsc@syntens.nl of 088 – 444 0 118. U ontvangt dan het programma, een routebeschrijving en nadere details.

Graag zien wij u dinsdag 4 november! En… vergeet het niet in uw agenda te zetten!

Met vriendelijke groet,

Raymond Witvoet en Anke Wiersma

Deelname aan de workshop is kosteloos, dankzij financiering van de Provincie Gelderland, het Ministerie van Economische Zaken en het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling (EFRO).

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: