NDiV kennisdeeldag

Afgelopen woensdag hebben we met een groot aantal innovatieadviseurs een kennisdeeldag bij Mediaplaza in Utrecht gehad in het kader van Nederland Digitaal in Verbinding.

Nederland Digitaal in Verbinding
NDiV is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, waarin de organisaties ECP.NL, Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD), Media Plaza, Nederland Breedbandland, SenterNovem en Syntens hun krachten hebben gebundeld. Deze zes partijen helpen het Nederlandse MKB kansen te creëren én te benutten op het vlak van digitaal samen werken met klanten, partners en leveranciers.

Presentaties
Er waren een aantal presentaties van Syntens adviseurs Monique Fledderman, Said Akdim, Bas Bongers en Kelvin Klijnsma over onder andere, RFID, Cybercrime en hoe het MKB geld kan verdienen met web 2.0.

Ayman van Bregt
Een interessante presentatie van een externe was van Ayman van Bregt en hij gaf een beeld van wat web 2.0 is en wat MKB ondernemers er precies mee kunnen. Op mijn weblog vindt je aan de rechterkant van de homepage onder blogs een link naar zijn weblog. Hieronder vindt je zijn presentatie.

De dag werd afgesloten door Martijn Planken en hier onder staat zijn presentatie.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: