Innocent stapt in groentegerechten

Kant-en-klaar groentegerechten
Smoothiemaker Innocent biedt in het Verenigd Koninkrijk naast smoothies ook kant-en-klaar groentegerechten aan. Tot oktober zijn de gerechten alleen verkrijgbaar bij Waitrose, daarna zullen ze ook verkocht gaan worden bij andere retailers.

Uitbreiding
Innocent dat al negen jaar smoothies maakt, keek al langer naar uitbreiding van het productassortiment. Soep leek de meest logische keuze (behalve pulp van fruit nu dus ‘pulp’ van groente) maar daaraan ontbrak, volgens het bedrijf, te veel bite. Daarom werd gekozen voor groentegerechten met de naam ‘veg pots’.
De gerechten bevatten drie van de vijf voorgeschreven dagelijkse porties groenten en fruit. Ze zijn verkrijgbaar in vier smaken: Marokkaanse pompoen tajine, Toscaanse bonenstew, erwten en broccoli rijst en Thaise kokos curry.

Bron: Evmi.nl

Ik kwam op de website van Sprout een leuk artikel tegen over de manier waarop men bij Innocent omgaat met marketing. Dit is een heel mooi voorbeeld als je als MKB-er weinig of geen geld ter beschikking hebt en toch marketing(communicatie) acteif in wilt zetten. Sprout artikel

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: