Food Valley Conferentie 2008

Op dinsdag 7 oktober 2008 vindt van 12.00 tot 19.30 uur de zesde Food Valley Conferentie plaats in  CineMec in Ede. Dit jaar staan innovatie en creativiteit centraal en worden deze vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Creativiteit
Een aantal topsprekers gaat in op het belang van creativiteit. Het is voor innovatie één van de kritische succesfactoren. Zonder ruimte hiervoor komen innovaties niet tot stand, zo zal blijken uit de diverse sessies tijdens de conferentie. Er wordt in gegaan op vragen als hoe creativiteit optimaal benut kan worden en waarom het ene creatieve proces succesvoller is dan het ander. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij het vermarkten van nieuwe ideeën. Deelnemers aan de conferentie kunnen in zogenaamde ‘crealabs’ praktisch aan de slag met creativiteit en creativiteitstechnieken. Het Plein der Zintuigen zal het creatieve denken optimaal prikkelen en wordt een feest van proeven, ruiken, beleven en verbazen.

Food Valley Award
Tijdens de conferentie wordt de Food Valley Award uitgereikt aan een bedrijf dat zich op een innovatieve manier heeft onderscheiden.  Eerder mochten Campina, Provalor en HiFri zich al tot de trotse eigenaars rekenen van deze gerenommeerde food prijs.

Meer informatie vindt www.foodvalley.nl

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: