Digikring 2.1


Voor wie
De Digikring 2.1, in navolging van de Digikring 2.0, is een bijeenkomst die er op is gericht om MKB ondernemers uit de ICT/media wereld en aanverwante sectoren uit Oost Nederland (Gelderland/Overijssel) met elkaar in contact te brengen en kennis uit te wisselen.

6 november
De datum voor Digikring 2.1 is bekend, 6 november. Zet deze datum nu alvast in uw agenda. Ontvangst is vanaf 17.00 uur en om 17.30 is de start van het programma.

Spring met Syntens in het diepe
Reclame- en marketingadviesbureau Frappant hebben wij bereid gevonden om als gastheer op te treden. De lokatie is uniek want Frappant is gevestigd in een voormalig zwembad. De route vindt u hier. Het is onze intentie om voor nog te plannen volgende bijeenkomsten diverse lokaties in Gelderland aan te doen en zo van de Digikring een tour te maken.

Voorzieningen
Op de locatie zal er voorzien worden in internettoegang. In tegenstelling tot de vorige keer kan er derhalve geblogd en geinternet worden. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, van u vragen we positieve energie en enthousiasme.

Input van de deelnemers
Graag willen we van de deelnemers horen welke onderwerpen men graag behandeld wil zien. Hiervoor nodig ik u uit om ideeen te noemen op het forum van de Digikring 2.x website.

Deelnemers
De eerste Digikring was een absoluut succes en wij zullen er alles aan doen om dit ook te laten gelden voor de volgende Digikringen. We roepen de deelnemers van de eerste Digikring dan ook op om vooral veel collega ondernemers te wijzen op de Digikring en er voor te zorgen dat zij ook komen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ejg@syntens.nl en daarin uw naam, bedrijfsnaam en aantal bezoekers te vermelden. Er is slechts een gelimiteerd aantal plaatsen dus wacht niet te lang met uw aanmelding.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: