Zero Creative


Zero Creative
Afgelopen dinsdag heb ik gesproken met Jean-Pierre van Maasakker van Zero Creative uit Nijmegen. Zero Creative is een jong vooruitstrevend bedrijf dat 3D marketing & communicatie producten levert. Het bedrijf bestaat enkele jaren en heeft in deze periode een belangrijke positie verovert op de Nederlandse markt. De naam Zero Creative staat voor het feit dat men vanuit het niets naar iets creatiefs gaat.

Productportfolio
Voorbeelden van deze producten zijn onder andere interactieve project- en productpresentaties met vrije besturing, 3D video animatie, 3D stills en de xyZ 3D display. Het unieke van de interactieve productpresentaties is dat men vrij door de ruimte kan zweven en men niet vastzit aan een bepaald patroon of route. Ik heb xyZ 3D display gezien en dit lijkt op een flatscreen TV. Het unieke van de display is dat het lijkt dat het beeld echt uit de TV komt, 3D zonder bril en dit biedt verschillende interessante mogelijkheden voor de business-to-business markt.

Innovatie komt niet altijd uit de lucht vallen
Zero Creative en Syntens hebben samen een innovatieactieplan (IAP) opgesteld. Een IAP is een meerjarig plan waarin de ondernemer samen met de innovatieadviseur een marsroute uitstippelt om innovaties te realiseren. Een heel belangrijke functie van het IAP is om structuur en overzicht te bieden. Eerst wordt het bedrijf geanalyseerd en op basis van de doelstellingen van de ondernemer en de bedrijfsdoelstellingen wordt gekeken welke acties noodzakelijk zijn om innovaties te realiseren. Vaak wordt bij innovatie gedacht aan technische innovatie, maar in een IAP kijken we ook naar organisatorische innovatie en markt innovatie. Met het opstellen van het plan houdt de rol van Syntens echter niet op, we blijven gedurende het traject continu betrokken en adviseren, ondersteunen en schakelen door waar mogelijk.

Iets voor u?
Mocht u willen weten of een innovatieactieplan uw bedrijf verder kan helpen, dan kunt u contact met mij of een andere Syntens innovatieadviseur opnemen.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: