Groeiversneller start: 100 bedrijven naar 20 miljoen omzet

Groeiversneller
Minister Van der Hoeven heeft het ‘High Growth Stars Consortium’ de opdracht gegeven om het programma Groeiversneller uit te voeren. Het programma voor snelgroeiende bedrijven is gestart op advies van het Innovatieplatform. Het programma heeft als doel in vijf jaar tijd ongeveer 100 Nederlandse bedrijven die de potentie en ambitie hebben te helpen met een forse groeiversnelling, van enkele miljoenen naar een omzet van ten minste 20 miljoen euro per jaar.

Snelle groeiers
Snelle groeiers leveren een belangrijke bijdrage aan innovatie, werkgelegenheid en productiviteitsstijging in Nederland. Ook hebben snel groeiende ondernemingen vaak een voorbeeldfunctie voor andere ondernemers. Het aantal snelle groeiers in Nederland blijft echter achter bij andere landen. Ze lopen vaak aan tegen knelpunten zoals management en organisatie, het aantrekken van goed personeel en financiering van de groei onder redelijke voorwaarden.

Realiseren van groeiambities
Het High Growth Stars Consortium gaat geselecteerde bedrijven ondersteunen en begeleiden bij het realiseren van hun groeiambities. Dit doen zij door het aanbieden van kennis en expertise op verschillende terreinen zoals bedrijfsvoering, marktbenadering, internationalisering, intellectueel eigendom, financiën en strategie. Het consortium hanteert daarbij het principe ‘Je collega-groeier is de beste adviseur’.

Het High Growth Stars Consortium is samengesteld uit PricewaterhouseCoopers, Port4Growth, AKD Prinsen van Wijmen, De Baak en Philips Applied Technologies en heeft de opdracht via een Europese aanbestedingsprocedure verworven.

Meer informatie
Geïnteresseerde bedrijven kunnen meer informatie krijgen en zich aanmelden bij High Growth Stars Consortium, Joop de Jong, joop.de.jong@port4growth.nl of Coen Wagner, coen.wagner@nl.pwc.com. Meer informatie kunt u ook vinden op de site www.port4growth.nl

Syntens
Ook binnen Syntens is er een programma dat zich richt op snelle groeiers binnen het MKB, klik op deze link voor meer informatie om te kijken of Syntens een rol kan spelen bij het groeiproces van uw bedrijf. U kunt ook uiteraard direct contact met mij opnemen met vragen over ons programma.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: