Innovation Awards 2008

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert Accenture dit jaar voor de tweede maal de Innovation Awards. Vorig jaar, op 29 november 2007, zijn Hyves (meest innovatieve bedrijf) en Sellaband (‘beste innovatieve concept’) door de vakjury uitgeroepen tot winnaars van de ‘Blauwe Tulp’. Ikoptv mocht de publieksprijs in ontvangst nemen.

Dit jaar worden zowel de awards voor het ‘beste’ innovatieve concept als de publieksprijs gehandhaafd. Nieuw is dat naast de Nederlandse media en entertainmentindustrie ook de concepten uit de Nederlandse communicatiesector uitgenodigd zijn tot deelname. Gezien de snelle veranderingen in de markt maakt iedereen – ook de deelnemers van de vorige editie – weer kans op het in de wacht slepen van de ‘Blauwe Tulp’.

Het winnende concept mag zich één jaar lang het ‘beste’ innovatieve concept in de media- en communicatieindustrie noemen. Daarnaast zullen er verschillende PR activiteiten plaatsvinden die zorgen voor een verhoging van de naamsbekendheid van de concepten.

Door hier te klikken kunt u het concept inschrijven voor deelname aan de Innovation Awards 2008. Meer informatie over de Innovation Awards vind u op www.innovation-awards.nl.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: