Berkelland in bedrijf / Berkelborrel

Borrelend werken aan netwerk in Berkelland

zaterdag 31 mei 2008 | 03:33

NEEDE – “Wanneer heeft u voor het laatst iets voor het eerst gedaan?” Syntens-woordvoerder Michiel Verheij hield bijna honderd ondernemers bij de eerste Berkelborrel van het digitale ondernemersnetwerk Berkelland in Bedrijf gistermiddag een spiegel voor. Voor Eibergenaar Verheij was de borrel een thuiswedstrijd: een activiteit vooral voor en door Berkellandse ondernemers.

Voor Robert-Jan van Tongerloo van Berkelland in Bedrijf was ‘zijn’ eerste Berkellandse borrel juist een eind rijden: de Haarlemse reclamemaker zette zijn Berkellandse netwerk aan de andere kant van het land op. Desondanks probeert hij de lijnen kort te houden, en houdt er zelfs een 0545-telefoonnummer op na.

De echte thuisspeler in het geheel was gistermiddag echter Hameland: gastheer bij de netwerkactiviteit.

Voorafgaande aan de borrel werd bezoekers onder de noemer ‘gluren bij de buren’ een blik gegund op de verschillende afdelingen van het werkvoorzieningsbedrijf. Divisiemanager industrie Chris Rossenaar benadrukte dat Hameland voortdurend bezig is met innoveren, maar nog meer met mensen. Innovatie-expert Verheij van Syntens koppelde beide aspecten. “Bij innovatie denken mensen altijd direct aan techniek. Maar bij tachtig procent ervan gaat het juist om zogenaamde zachte zaken.”

Bron: De Stentor

TV beelden Berkelland in Bedrijf

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: