Social Media Event

12 juni a.s. organiseren Laura Babeliowsky en Erno Hannink het Social Media Event in MeetingPlaza te Utrecht voor zelfstandigen en ondernemers, die geen zin meer hebben om te bellen naar klanten die niet op je zitten te wachten en zich afvragen hoe ze met hun doelgroep in contact kunnen komen. Het doel van de bijeenkomst is hoe ondernemers sociale media, zoals weblogs, ezines, video en online netwerken kunnen toepassen om meer klanten te krijgen. Op deze dag krijg je honderden ideeën wat je met sociale media kunt doen, kun je leren van andere ondernemers die succesvol sociale media toepassen en krijg je inzicht hoe je ze voor jezelf kunt gebruiken.

Marketing voor kleine ondernemers maakt een revolutie door. Vroeger kwam klantenwerving neer op: adreslijsten kopen, koud bellen, dure advertenties plaatsen en visitekaartjes rondstrooien bij stijve netwerkgelegenheden. Allemaal manieren die toen als enige mogelijk waren en in de praktijk duur en inefficiënt. En bovendien helemaal niet leuk. Er zijn tegenwoordig diverse mogelijkheden om klanten aan te trekken op prettige, laaggeprijsde en vriendelijke manieren. Speciaal geschikt voor starters en kleine zelfstandigen die geen groot budget hebben. Nieuwe sociale media, zoals weblogs, ezines, microblogs, video en online netwerken maken dit mogelijk.

Zelfstandigen en kleine bedrijven kunnen hierdoor door simpele acties een enorme zichtbaarheid bereiken. En zo vaak meer aandacht trekken dan grote bedrijven, die vaak niet in staat zijn om de slag naar de nieuwe media te maken, omdat ze te log, star en conservatief zijn.

De volgende onderwerpen staan onder andere op het programma:

  • hoe je klanten krijgt via online netwerken
  • hoe je video kunt gebruiken voor je marketing
  • de geheimen van een bedrijfsblog waar je klanten mee krijgt
  • alles over marketing met ezines
  • content als marketingstrategie

Voor meer informatie over het programma kun je kijken op http://socialmediaevent.ning.com.

Bron: Enthousiasmeren.nl

Advertisements

Eén reactie

  1. Dank je wel voor het artikel Michiel.
    Naar Digikring 2.0 kijk ik nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: