Somhorst Wapenmakers

Logo Somhorst

Gisteren heb ik samen met Hylke Pas en Aniek van Nijen Somhorst Wapenmakers bezocht. We hebben gesproken met Erik Somhorst. Mijn eerste contact met Somhorst Wapenmakers dateert van begin 2007.

Somhorst Wapenmakers
Somhorst Wapenmakers is sinds 1994 specialist in jacht en schietsport. In de werkplaats gelegen in Rietmolen, een kleine dorpskern nabij Haaksbergen (Overijssel) worden reparaties en onderhoud verricht aan wapens. Somhorst is specialist in het repareren, reviseren en het aanpassen (ook tunen) van wapens. Bepaalde onderdelen worden zelfs eigenhandig vervaardigd, zoals bijvoorbeeld kolven en lopen. Ook voor persoonlijke wensen ten aanzien van uw wapen, zoals bijvoorbeeld gravures, tuning en persoonlijke aanpassingen, bent u bij Somhorst Wapenmakers aan het juiste adres.

Marketing
Erik is bezig met een aantal leuke ontwikkelingen waarover ik nu nog niet teveel wil uitweiden. Een belangrijk onderdeel hiervan is de marketing. Omdat Erik zelf te weinig specifieke marketingkennis heeft, heeft hij mij gevraagd om hem hierbij te helpen. Zodoende heb ik Aniek en Hylke, die studeren aan de Saxion Hogeschool en de Han, gevraagd om een heel doelmatig marketingplan te gaan schrijven. Op deze wijze wordt kennis vanuit de hogeschool naar het MKB verspreid en daarnaast is het voor de studenten goed om te leren dat een marketingplan voor een MKB-er andere vereisten heeft dan een plan geschreven voor een leraar. Ook zal ik persoonlijk marketingkennis inbrengen en Hylke en Aniek begeleiden om de innovatie bij Somhorst Wapenmakers beter, eerder en sneller te laten verlopen.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: