Bezoek aan Twistance

Logo Twistance

Eergisteren ben ik op bezoek geweest bij Twistance uit Nijmegen en heb daar gesproken met Bernard Toet en Jaap Ceulemans.

Twistance biedt producten en diensten aan voor onderwijsinstellingen. Het bedrijf ontwikkelt specifieke webapplicaties voor het verzamelen van gegevens en het genereren van formulieren en rapporten. Met deze applicaties helpt het bedrijf onderwijsinstellingen hun administratieprocessen efficiënter in te richten

De kennis van de onderwijssector, maakt dat Twistance onderwijsinstellingen goed kan helpen om processen te automatiseren, maar daarnaast helpt het bedrijf ook met het slimmer inrichten van processen. Processen waar aan gedacht moet worden zijn processen rondom onderwijskundige raporten (OR), regionale verwijzigingscommissies (RVC) en Rebound trajecten.

Ik heb samen met Jaap en Bernard gekeken wat hun persoonlijke ambities zijn. Daarnaast hebben we samen het bedrijf onder de loep genomen. Vanuit Syntens zal ik de komende periode Twistance helpen bij het vormgeven van de plannen om de persoonlijke ambities van Jaap en Bernard en de bedrijfsambities van Twistance te realiseren. Waar mogelijk zal ik zelf adviseren en waar nodig zal ik beide heren in contact brengen met andere interessante partijen en regelingen.

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: